2012. január 13., péntek

Emily Kane és a tejserkentő keksz

Mai rohanó világunkban a kismamáknak nem mindig van lehetőségük elég anyatejet adni a kisbabájuknak. A sok stressz, az egészségtelen ételek mind akadályozhatják a tejelválasztást.

A  http://www.womenhomebusiness.com készített a fiatal vállalkozónővel egy interjút, melynek az összefoglalását a cikkben olvashatjátok.

 Emily Kane miután visszament dolgozni a kisbabájának már nem tudott annyi tejet adni mint szerette volna, ráadásul a szoptatás is egyre ritkább volt, nehezen tudta megoldani a tej lefejését is, azonban mindenképpen szerette volna ha gyermeke egészségesen fejlődik. Emiatt nagyon sok információt gyűjtött össze arról miként is serkenthetné a tejtermelést.

Végzettségét tekintve pék, így elkezdett kísérletezni az egészséges alapanyagokból készült élelmiszerekkel.
Elérkezett nála a HEURÉKA pillanat és megalapította cégét, mely tejtermelést elősegítő, természetes alapanyagokból készült kekszek gyártásával és értékesítésével foglalkozik.
(http://www.milkmakers.com)

A kekszek tartalmaznak zabot, sörélesztőt és lenmagot, melyek biztosítják a szükséges kalóriákat, vitaminokat, aminosavakat, omega-3 zsírsavakat és megkönnyítik a tej termelődését. Jelenleg két ízesítésben kapható: bio zabpelyhes csokoládéval és tejmentes mazsolás-fahéjas ízesítésben. 

A vállalkozónő elmondta, hogy a legnagyobb kihívás számára egyrészt az induláshoz szükséges tőke megteremtése volt, másrészt az egyensúly megtalálása a munka és a család között.

Véleménye szerint a legfontosabb, hogy legyen önbizalmad és higgy abban amit csinálsz!


Én sem adhatnék jobb tanácsot, ha van egy ötleted és érzel magadban elég energiát, akkor vágj bele az üzletbe!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése